Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt'' FC Utrecht mist zestal in thuiswedstrijd tegen FC Twente 'Repeterend verhaal' voor Troupée: ''Alles valt of staat met Klaiber'' Boussaboun: ''Het valt mij tegen, FC Utrecht staat te laag'' ''St. Jago lijkt aan te geven dat hij er een tijdje uit ligt''

Van den Brom geniet van FC Utrecht: ''Allemaal rasvoetballers''

( 0 reacties)
Van den Brom geniet van FC Utrecht: ''Allemaal rasvoetballers''

John van den Brom heeft genoten van FC Utrecht in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De trainer zag zijn ploeg met 1-4 winnen in Deventer.

"Heerlijk, daar kwamen we voor", reageert Van den Brom voor de camera van FC Utrecht TV. "Achteraf is het nog mooier met de manier waarop we dat gedaan hebben. Ik vind dat we echt goed gespeeld hebben. Genoten van het team, heel veel controle en mooie goals gemaakt."

Van den Brom koos bewust voor de opstelling met het blok Urby Emanuelson, Justin Hoogma, Adam Maher en Simon Gustafson. "Dat zijn allemaal rasvoetballers, die wel overweg kunnen met die bal. Dat heb je gezien. Als dat goed is, dan zie je dat de zijkanten zich kunnen uitleven. Dat was genieten", aldus de oefenmeester. "Je zag een elftal wat allemaal op voetbal zit. Leuk om van zo'n elftal de coach te zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›