Lieftink baalt: ''Een ontiegelijk domme overtreding, dat mag niet''

0
Lieftink baalt: ''Een ontiegelijk domme overtreding, dat mag niet''

Go Ahead Eagles hoopte vanavond op een stunt tegen FC Utrecht, maar slaagde niet in die missie. FC Utrecht won met 1-4 in Deventer. Elmo Lieftink was voor de wedstrijd vol vertrouwen.

"We begonnen goed, maar dan moet je ook een beetje mazzel hebben met de kansen. Daarna kregen we een ongelukkige goal tegen. Dan is er echter nog niet heel veel aan de hand", zegt de middenvelder van Go Ahead Eagles in gesprek met RTV Oost.

Vlak voor rust werd het echter 0-2 via Adam Maher. "Die goal kwam voort uit een ontiegelijk domme overtreding, dat mag niet. Zeker niet op slag van rust", aldus Lieftink, die Go Ahead Eagles na rust zag terugkomen tot 1-2.

"Dan moet je eigenlijk de pot dichthouden en op je kans wachten", beseft hij. "Maar we gaven heel snel de 1-3 weg en dan is het wel gespeeld. FC Utrecht heeft het heel goed uitgespeeld. We kregen de goals op heel vervelende momenten tegen, dat is toch een beetje de Eredivisie-ervaring die wij missen."

Het lukte Go Ahead Eagles niet meer om het tij te keren, tot teleurstelling van Lieftink. "Dit is een teleurstelling, maar uiteindelijk mogen we wel trots zijn. Als wij een topdag hebben kunnen we het Utrecht heel moeilijk maken. Maar als hebben we niets aan. Het mocht helaas niet zo zijn vandaag."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›