Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt'' FC Utrecht mist zestal in thuiswedstrijd tegen FC Twente 'Repeterend verhaal' voor Troupée: ''Alles valt of staat met Klaiber'' Boussaboun: ''Het valt mij tegen, FC Utrecht staat te laag'' ''St. Jago lijkt aan te geven dat hij er een tijdje uit ligt''

Veldmate duidelijk: ''Ben niet zo geïnteresseerd in FC Utrecht''

( 0 reacties)
Veldmate duidelijk: ''Ben niet zo geïnteresseerd in FC Utrecht''

Go Ahead Eagles leeft met vertrouwen toe naar de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. De Deventer ploeg heeft de opponent uit Utrecht goed geanalyseerd.

"We verwachten dat zij in een 4-3-3-opstelling hierheen komen", zegt Jeroen Veldmate in gesprek met RTV Oost. "Soms spelen ze ook 4-1-4-1. Het ligt er ook aan hoe de wedstrijd verloopt. Zij zijn de favoriet, dat lijkt me duidelijk. Maar ik moet heel eerlijk zeggen dat ik ook niet zo geïnteresseerd ben in andere tegenstanders. Het gaat er voornamelijk om wat je zelf doet."

De verdediger hoopt op een plek in de halve finale. "Wij gaan voor het hoogst haalbare en misschien kunnen wij de tegenstander wel verrassen en gewoon winnen", geeft Veldmate aan. "Daarnaast moeten wij niet vergeten dat zij wel de favoriet zijn en dat er wellicht momenten in de wedstrijd komen dat wij een lange tijd niet aan de bal zijn. Daar moeten wij ons op voorbereiden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›