Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt'' FC Utrecht mist zestal in thuiswedstrijd tegen FC Twente 'Repeterend verhaal' voor Troupée: ''Alles valt of staat met Klaiber'' Boussaboun: ''Het valt mij tegen, FC Utrecht staat te laag'' ''St. Jago lijkt aan te geven dat hij er een tijdje uit ligt''

'Jong FC Utrecht-killer': ''Zie FC Utrecht als een grote club''

( 0 reacties)
'Jong FC Utrecht-killer': ''Zie FC Utrecht als een grote club''

FC Utrecht neemt het vanavond op tegen Go Ahead Eagles. De beloften van FC Utrecht speelden dit seizoen al tweemaal tegen de Deventenaren en verloren beide duels (4-0 en 0-3). Mael Corboz wist in beide wedstrijden te scoren.

De Amerikaanse middenvelder kijkt uit naar het treffen met het 'grote' FC Utrecht. "Ik speelde tweemaal sterk tegen Jong FC Utrecht en hoop daar donderdag weer op. We gaan het zien", zegt Corboz in gesprek met FC Utrecht TV. "Ik was betrokken bij vier doelpunten, één assist en drie doelpunten."

Corboz weet dat het vanavond andere koek is. "Vanuit beelden en mijn eigen jeugdtijd in Amerika zie ik Utrecht als een grote Nederlandse club. We hebben wedstrijdbeelden bestudeerd en natuurlijk vol ik de Eredivisie ook wel", aldus de Amerikaan, die zin heeft in het bekerpotje.

"Het is mooi om in eigen huis zo'n sterk team te treffen", geeft Corboz aan. "Onze fans zijn fanatiek, helemaal nu. En die van FC Utrecht zullen er ook zijn. Het gaat erg sfeervol worden en we kijken er allemaal erg naar uit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›