Emanuelson baalt van afgeketste transfer: ''Had er wel oren naar''

0
Emanuelson baalt van afgeketste transfer: ''Had er wel oren naar''

Urby Emanuelson had de afgelopen transferperiode kunnen vertrekken bij FC Utrecht. Atlanta United wilde zich versterken met de linkspoot, maar de transfer ging niet door.

"Het is een beetje gecompliceerd allemaal", legt Emanuelson uit voor de camera van DUIC Sport. "Maar er was interesse vanuit Atlanta. Dat wist ik, dat wist FC Utrecht. Alleen is dat door omstandigheden niet doorgegaan. FC Utrecht wilde me niet voor niks de deur uit laten gaan."

"Bij Atlanta en de regels die er allemaal toegepast moesten worden, werd het een moeilijk proces", vervolgt de middenvelder. "Twee weken geleden hebben zij ook aangegeven dat het best wel moeilijk zou worden, dus op dit moment is dat van de baan."

Emanuelson zag een transfer zelf wel zitten. "Ik had er wel oren naar", beaamt hij. "Voor mij was het toch wel weer een mooie ervaring. Een mooie club, die om de prijzen meespeelt. Het is een mooi stadion. Ik heb daar met Frank (de Boer, red.) over gesproken, dus ik had er wel oren naar. Maar het is niet doorgegaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›