Van den Brom baalt: ''Doet pijn als je moeder huilend belt'' FC Utrecht mist zestal in thuiswedstrijd tegen FC Twente 'Repeterend verhaal' voor Troupée: ''Alles valt of staat met Klaiber'' Boussaboun: ''Het valt mij tegen, FC Utrecht staat te laag'' ''St. Jago lijkt aan te geven dat hij er een tijdje uit ligt''

''Iedereen verwachtte dat Bahebeck een grote speler zou worden''

( 0 reacties)
''Iedereen verwachtte dat Bahebeck een grote speler zou worden''

Lamine Sané heeft het naar zijn zin bij FC Utrecht. De Senegalees is pas één week in de Domstad, maar voelt zich al thuis.

"Ik ben heel blij om hier te zijn. Het voelt als een kleine familie. Iedereen heeft me heel goed ontvangen", zegt Sané in gesprek met De Telegraaf. De verdediger kende al een aantal spelers van FC Utrecht. "Ik heb met Leon Guwara gespeeld bij Werder Bremen en ik ken J-C (Jean-Christophe Bahebeck, red.) heel goed. Ik heb vaak tegen hem gespeeld, toen hij in Parijs, Saint-Etienne en Valenciennes speelde."

Sané is onder de indruk van Bahebeck. "J-C is een heel goede speler", meent de 32-jarige Senegalees. "In Frankrijk werd hij gezien als de toekomst van de competitie. Iedereen verwachtte dat hij een grote speler zou worden. Alle clubs zaten achter hem aan. Hij heeft nog altijd de kwaliteit. Ik hoop dat hij fit kan blijven dit seizoen. Het is voor ons allebei ook leuk, dat we Frans met elkaar kunnen praten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›