Van den Brom: ''Dat was de reden om hem alsnog erbij te nemen''

0
Van den Brom: ''Dat was de reden om hem alsnog erbij te nemen''

FC Utrecht was na de blessure van Willem Janssen op zoek naar een nieuwe centrumverdediger. Het lukte de Domstedelingen niet om die zoektocht af te ronden voor het sluiten van de transferdeadline.

Technisch directeur Jordy Zuidam moest zich daarom richten op transfervrije opties. "En dat zijn er nog steeds heel veel", liet trainer John van den Brom weten. Bij FC Utrecht kwamen ze met Lamine Sané op de proppen, die tijdens een training veel indruk maakte. Van den Brom heeft de Senegalees direct opgenomen in de wedstrijdselectie voor het bekerduel met Go Ahead Eagles.

"Lamine is op leeftijd en ervaren", aldus Van den Brom. "Hij oogt al fit en stelt zich goed op in de partijen. Hij is veel bezig met de mensen om zich heen, met de coaching. Daarbij moet je niet vergeten dat de jongens van Jong zich enorm goed ontwikkelen en een serieuze optie zijn."

Toch is Van den Brom blij met de komst van Sané. "Die kan je helpen op momenten dat dat gevraagd wordt. Dat was de reden om hem alsnog erbij te nemen", besluit de oefenmeester in gesprek met het Algemeen Dagblad.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›