VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht overklast Jong Ajax

0
VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht overklast Jong Ajax

Jong FC Utrecht heeft tegen Jong Ajax een monsterzege geboek. Tegen de Amsterdammers werd het maar liefst 7-2 voor Jong FC Utrecht. Bij Jong Ajax was Bruno Varela de meest opvallende naam. Hij blunderde maar liefst vijf keer.

Jong Ajax begon voortvarend aan de wedstrijd met meerdere kansen van Brian Brobbey. Het was echter Jong FC Utrecht, dat op voorsprong kwam door een treffer van Odysseys Velanas, dat was direct de eerste fout van de Portugese doelman. Vlak voor rust werd het zelfs nog 2-0 door Tommy St. Jago.

Varela was ook bij de tweede goal betrokken. Hij veroorzaakte een penalty, die werd benut door Jonas Arweiler. Net als bij de 1-0 was hij ook bij de 4-0 niet zelfverzekerd. Hij ging niet vrijuit en zag dat Hicham Acheffay kon binnenschieten. Jong Ajax deed nog wel iets terug door Victor Jensen, maar kon niet lang van de eretreffer genieten door een goal van Justin Lonwijk.

Ook bij de 6-1 was het wederom Varela, die in de fout ging. De Portugees verloor de bal in het strafschopgebied en zag dat Jeredy Hilterman de rebound binnenschoot. Waar St. Jago nog wel de 2-0 maakte, veroorzaakte hij ook een eigen goal. In de slotfase was het wederom Varela met een blunder, waarna Velanas kan binnenschieten.

Opstelling Jong FC Utrecht: Fabian de Keijzer; Mark Pabai, Tommy St. Jago, Christopher Mamengi, Gabriël Culhaci; Rida El Barjiji (69. Mohamed Mallahi), Davy van den Berg, Justin Lonwijk (77. Giovanni de la Vega); Odysseus Velanas, Jonas Arweiler (62. Jeredy Hilterman), Hicham Acheffay

Opstelling Jong Ajax: Bruno Varela; Liam van Gelderen, Jurrien Timber, Boy Kemper, Jasper ter Heide (10. Terrence Douglas); Jurgen Ekkelenkamp, Quinten Timber, Kenneth Taylor (66. Victor Jensen); Alex Mendez (46. Sontje Hansen), Brian Brobbey, Naci Ünüvar

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›