Vrees voor zware blessure Janssen: ''Hij is geen zeikerd of piepert''

1
Vrees voor zware blessure Janssen: ''Hij is geen zeikerd of piepert''

John van den Brom vreest voor een langdurige absentie van Willem Janssen. De captain van FC Utrecht kwam dinsdagavond in het gewonnen bekerduel met FC Eindhoven verkeerd terecht en moest noodgedwongen het veld verlaten.

"Ik heb geen goed gevoel, Willem is geen zeikerd of piepert. Het is een positieve gozer, maar die zit er zelf ook behoorlijk doorheen. Hij loopt op krukken, da's meestal geen goed vooruitzicht", zegt Van den Brom na afloop voor de camera's van FOX Sports.

Pas na afloop zag hij de beelden. "Ik zie het nu pas voor het eerst. Het was koud, maar krijg het hier nog veel kouder van. Je ziet de uitdrukking op zijn gezicht. Ik weet wat hij constant doet om fit te zijn en fit te blijven op zijn leeftijd", vervolgt de oefenmeester.

Of het een blessure is aan de kruisband moet nog blijken. "Ik ben geen dokter gelukkig, maar we moeten het afwachten. Alles wat ik nu zegt wordt morgen misschien achterhaald, maar ik vrees er wel voor", aldus Van den Brom.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Jan 2020 om 10:50
    Laten we hopen dat het mee valt. Het is onze rots in de branding die altijd voorop gaat in de strijd en nooit een onvoldoende scoort. Mocht je dit lezen Willem, sterkte met je herstel !