VIDEO | FOX Sports DOC: ''1 ding is zeker, Utrecht wint de beker'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: ook bekerfinale wordt afgewerkt' Boskamp reageert: ''Feyenoord geeft gewoon de dubbel weg'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit' Hoogma: ''Hoop heel erg dat we de bekerfinale nog kunnen spelen''

KNVB wijst scheidsrechter aan voor wedstrijd tegen ADO Den Haag

0
KNVB wijst scheidsrechter aan voor wedstrijd tegen ADO Den Haag

De KNVB heeft scheidsrechter Bas Nijhuis aangesteld om de wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag in goede banen te leiden. Het duel in de Galgenwaard begint vrijdagavond om 20:00 uur. Siemen Mulder is aangewezen als videoscheidsrechter (VAR). 

ADO Den Haag wist afgelopen weekend in eigen huis met 2-0 te winnen van RKC Waalwijk en daardoor staat de ploeg van trainer Alan Pardew op een gedeelde zestiende plek met zestien punten. 

FC Utrecht speelde vrijdagavond met 3-3 gelijk op bezoek bij PEC Zwolle en daardoor staat de club uit de Domstad op een zevende plek met dertig punten. De ploeg van trainer John van den Brom speelt dinsdagavond (aanvang: 20:45 uur) overigens eerst nog de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›