OFFICIEEL | Strieder tot einde van het seizoen bij PEC Zwolle BREAKING | 'FC Utrecht verhuurt Strieder aan eredivisionist' Peterson direct in selectie; drietal keert terug bij FC Utrecht Van den Brom blij met Peterson: ''Liepen mank aan de linkerkant'' OFFICIEEL | FC Utrecht huurt Peterson en bedingt optie tot koop

Arbiters voor uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en bekerduel bekend

( 0 reacties)
Arbiters voor uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en bekerduel bekend

De KNVB heeft Jochem Kamphuis aangesteld om de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht in goede banen te leiden. Het duel wordt vrijdagavond om 20.00 uur gespeeld in Zwolle.

Kamphuis wordt in de hoofdstad van Overijssel bijgestaan door assistent-scheidsrechters Cristian Dobre en Terry Hoekstra. De KNVB heeft Alex Bos aangewezen als vierde official. Rob Dieperink is de videoscheidsrechter van dienst. Hij krijgt in Zeist assistentie van Nils van Kampen.

De KNVB heeft ook de scheidsrechter voor het bekerduel met FC Eindhoven bekendgemaakt. Dat duel wordt gefloten door Stan Teuben. Rob van de Ven en Mark Janssen zijn op dinsdag 21 januari de assistent-scheidsrechters. De KNVB heeft Jannick van der Laan aangewezen als vierde official bij de bekerwedstrijd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›