OFFICIEEL | Troupée verlaat FC Utrecht: ''Ideale oplossing''

0
OFFICIEEL | Troupée verlaat FC Utrecht: ''Ideale oplossing''

Eerder vandaag verscheen al een foto van Giovanni Troupée in een FC Twente-shirt en de Tukkers hebben maandagavond bevestigd dat de rechtsback op huurbasis overkomt van FC Utrecht. Technisch manager Jordy Zuidam is verheugd op de komst.

"Er is op dit moment geen garantie op speelminuten voor Giovanni bij FC Utrecht", zegt Jordy Zuidam op de officiële clubsite. "Giovanni gaf aan voor zijn kans te willen gaan bij FC Twente, toen die mogelijkheid zich voordeed. Op zijn leeftijd is het belangrijk om speelminuten te maken. We wensen hem veel succes in Enschede en houden hem uiteraard in de gaten."

Volgens de aanwinst zelf is hij vooral uit op veel minuten in de hoofdmacht. "Ik hoop dat ik het team kan helpen, verdedigen is uiteraard het belangrijkste, maar ik hoop ook aanvallend wat extra's te kunnen brengen. Omdat ik weinig speelde bij FC Utrecht is de overstap naar FC Twente een ideale oplossing", aldus Troupée.

Troupée keert na dit seizoen terug bij FC Utrecht. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2021, maar aan die verbintenis is nu een optie toegevoegd om het contract met één jaar te verlengen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›