Klaiber wil revanche: ''Aan de trainingsarbeid ligt het niet''

0
Klaiber wil revanche: ''Aan de trainingsarbeid ligt het niet''

FC Utrecht gaat zondagmiddag op bezoek bij FC Groningen. In de spelersgroep heersen revanchegevoelens na drie nederlagen op rij.

Daarom werd er deze week hard getraind op Zoudenbalch. "Dat gebeurt sowieso wel", zegt Sean Klaiber in gesprek met FC Utrecht TV. "De intensiteit is super hoog bij ons. Er wordt keihard getraind en aan die arbeid ligt het ook niet. We trainen goed en de energie is er."

Klaiber kijkt uit naar de uitwedstrijd tegen FC Groningen. "We willen sowieso heel veel kansen gaan creëren", geeft hij aan. "Maar een overwinning is het belangrijkste. Die punten heb je gewoon nodig, want het staat zo dicht op elkaar. Als je aanspraak wil maken op die nummer vier, dan moet je zeker die punten pakken."

Justin Hoogma beaamt de woorden van Klaiber. "Het is een lastige uitwedstrijd, maar wij moeten naar onszelf kijken. Onze eigen prestatie moet velen malen beter zijn, dan kunnen we daar ook een resultaat gaan boeken", aldus Hoogma, die de uitsupporters wil laten genieten. "Dat is wel de bedoeling, ja."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›