Van de Haar: ''Denk dat FC Utrecht wel een probleempje heeft''

0
Van de Haar: ''Denk dat FC Utrecht wel een probleempje heeft''

FC Utrecht verloor de laatste drie competitiewedstrijden op rij en dus staat er veel druk op het uitduel met FC Groningen. Hans van de Haar maakt zich zorgen over de Domstedelingen.

"Het ligt altijd aan de manier waarop", zegt de oud-Utrechter in het Algemeen Dagblad. "En dan denk ik eigenlijk wel dat FC Utrecht een probleempje heeft. Ajax is, zowel uit als thuis, de wedstrijd van het jaar, maar het is niet gek als je die niet wint. Ik vond 0-3 tegen AZ wel heftig. Maar vooral die 0-1 tegen RKC plan je nooit in. En dan de manier waarop..."

Van de Haar heeft wel een advies voor FC Utrecht. "Ik zou dynamischer gaan verdedigen", geeft hij aan. "Dat heeft overigens niet te maken met die drie nederlagen, dat zou ik te allen tijde doen. Feit blijft dat FC Utrecht een behoorlijk uitgebalanceerde selectie heeft die heel veel kwaliteit heeft. Maar dan vind ik niet dat je drie keer op rij mag verliezen."

FC Utrecht heeft een zwaar programma tot de winterstop. "FC Utrecht krijgt FC Groningen en Feyenoord, teams waarbij je ook niet weet wat je eraan hebt. En tussendoor Heracles Almelo, dat is een ploeg die in eigen huis in vorm is. Al kan FC Utrecht volgens mij beter die ploegen krijgen dan weer RKC. Want die wedstrijd verlies je eigenlijk van jezelf", besluit Van de Haar.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!