Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

0
Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

FC Utrecht heeft een zware reeks wedstrijden achter de rug met drie nederlagen op rij tegen Ajax, AZ en RKC Waalwijk. Het slot van de competitie belooft echter weinig hoop met drie uitduels op rij tegen FC Groningen (plus beker), Heracles en een thuisduel met Feyenoord. 

FOX Sports-commentator Milan van Dongen is verbaasd dat Utrecht momenteel in een kleine crisis zit. "Als je die bank ziet: dat is niet normaal. Aan de andere kant: ze hadden ook drie spelers minder kunnen halen en dan nog één écht goede erbij halen", vertelt hij bij de podcast van FC Afkicken.

"Ik moet een beetje denken aan het niet zo goede jaar van Van den Brom bij AZ. Toen had hij ook heel veel inwisselbare spelers, die heel dicht tegen elkaar aan zaten. Dat is nu ook wel een beetje zo", vervolgt Van Dongen, die niet verbaasd is dat het even wat minder gaat bij in de Domstad. "Bij Utrecht hoort het een beetje te rommelen, toch?"

Bij het horen van het eerder genoemde programma, sluit Van Dongen niet uit dat het nog moeilijker gaat worden voor trainer John van den Brom. Nul punten uit vier duels is geen onrealistisch scenario. "Dat is niet heel gek, nee.. In Groningen en Almelo wint bijna geen enkele club. Dat worden interessante weken, leuk!", besluit Van Dongen gespannen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!