Speciaal duel voor Venema: ''Dat zijn allemaal vrienden van me''

0
Speciaal duel voor Venema: ''Dat zijn allemaal vrienden van me''

Jong FC Utrecht krijgt vanavond Almere City FC op bezoek. Voor Nick Venema is het een bijzondere wedstrijd. De spits is door FC Utrecht verhuurd aan Almere City FC.

"Voor mij is het echt top, want dat zijn bijna allemaal vrienden van me", zegt Venema in gesprek met Omroep Flevoland. "Voor mij is dat een hele leuke wedstrijd. Ik kom volgend jaar weer terug bij FC Utrecht, dus dan is het altijd goed om je extra te laten zien aan de trainers die komen kijken."

Venema volgt Jong FC Utrecht nog nauwlettend en ziet dat de beloften het prima doen. "Ze hebben een hele andere spelopvatting dan vorig jaar. Vorig jaar speelden we veel op de counter en wilden we zo lang mogelijk de nul houden. Dit jaar zetten ze hoog druk en spelen ze aanvallend voetbal, dus ik denk dat de trainer (René Hake, red.) het dar goed op de rit heeft", aldus de spits.

Almere City FC won tot dusver alle duels met Jong FC Utrecht, maar Venema weet niet of de Flevolanders het ditmaal lastig gaan krijgen. "Dat is lastig te zeggen. Als wij gewoon ons niveau halen, dan hebben wij een goed team. Maar FC Utrecht verloor dit seizoen thuis niet van De Graafschap en Cambuur, dat zijn wel sterke namen. Thuis doen ze het altijd goed, dus het wordt een lastige wedstrijd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›