Groenendijk stapt op bij ADO Den Haag: ''Hoe moeilijk het ook is''

0
Groenendijk stapt op bij ADO Den Haag: ''Hoe moeilijk het ook is''

Fons Groenendijk is niet langer de trainer van ADO Den Haag. De oud-speler van FC Utrecht heeft zijn functie per direct neergelegd.

"De prestaties zijn dit seizoen slecht en ik had niet het gevoel dat ik dit snel zou kunnen ombuigen", zegt Groenendijk op de officiële website van ADO Den Haag. "Het is drie keer gelukt om de juiste flow te vinden, maar het is erg lastig gebleken om dat als trainer een vierde keer voor elkaar te krijgen bij dezelfde club."

"Voor de toekomst van ADO Den Haag is het daarom goed als er iets gebeurt", vervolgt de oefenmeester. "Een frisse wind, met een ander gezicht voor de groep, kan wel iets doen met het team. Daarom denk ik dat dit de juiste keuze is, hoe moeilijk het ook is."

ADO Den Haag was nog niet van plan om Groenendijk te ontslaan, ondanks de slechte sportieve prestaties. "Fons had absoluut nog de steun binnen ADO Den Haag, maar we respecteren zijn besluit. We vinden het jammer dat hij vertrekt", aldus algemeen directeur Mohammed Hamdi. Groenendijk, die tussen 1998 en 2001 bij FC Utrecht, wordt voorlopig opgevolgd door assistent-trainer Dirk Heesen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›