Van den Brom grijpt in: ''Eigenlijk smacht FC Utrecht naar Dalmau''

0
Van den Brom grijpt in: ''Eigenlijk smacht FC Utrecht naar Dalmau''

John van den Brom heeft consequenties aangekondigd na de nederlaag tegen RKC Waalwijk. De trainer van FC Utrecht zal zijn elftal gaan wijzigen voor de komende wedstrijden. Het is de vraag op welke posities Van den Brom ingrijpt.

"Het zijn bijvoorbeeld sportief gezien niet de weken van Sean Klaiber en Gyrano Kerk geweest, maar die tandem op rechts was in eerdere fases van het seizoen juist overtuigend én zette daarbij hun handtekeningen onder opgewaardeerde contracten", schrijft Tim Reedijk in het Algemeen Dagblad.

"En wat te denken van Jean-Christophe Bahebeck?", vervolgt de clubwatcher. "Hij kreeg tegen AZ en RKC de kans in de spits en hield daarmee Ramselaar uit de basiself, maar de Fransman heeft zijn kansen niet bepaald gegrepen."

FC Utrecht heeft de laatste weken vooral een probleem met scoren. "Eigenlijk smacht FC Utrecht naar Dalmau, die in de luttele wedstrijden die hij speelde dit seizoen in elk geval aantoonde niet veel tijd nodig te hebben om doelpunten te maken", aldus Reedijk, die niet weet wanneer de Spanjaard weer kan spelen. "Op korte termijn is hij in elk geval geen kaart die Van den Brom kan spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›