Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

RKC blij met zege op FC Utrecht: ''Geen moment in de problemen geweest''

( 0 reacties)
RKC blij met zege op FC Utrecht: ''Geen moment in de problemen geweest''

FC Utrecht leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag tegen RKC Waalwijk. De ploeg van trainer John van den Brom ging tegen de hekkensluiter met 0-1 onderuit.

Stijn Spierings vond het een terechte overwinning voor RKC Waalwijk. "Ja, dat vond ik wel", zegt Spierings in gesprek met FOX Sports. "Alleen op het einde ging FC Utrecht nog een beetje stormen en lange ballen geven, maar eigenlijk zijn we geen moment echt in de problemen geweest. Het was lang 0-0 en dan via een spelhervatting de 0-1. Al met al een mooie middag."

De overwinning op FC Utrecht zorgde voor grote blijdschap bij RKC Waalwijk. "Natuurlijk hebben we vele weken goed gespeeld en de complimenten gekregen, maar nu ook de punten. Ik heb gevoel dat we in een goede flow zitten. Daar is dit wel een mooi bewijs van", aldus Spierings.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›