Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

Matchwinner Meulensteen: ''Janssen is zeker niet de minste kopper''

( 0 reacties)
Matchwinner Meulensteen: ''Janssen is zeker niet de minste kopper''

Melle Meulensteen kroonde zich zondag tot matchwinner bij het treffen tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk. De middenvelder kopte de 0-1 binnen op aangeven van Clint Leemans.

"Het was echt een mooie bal van Clint", blikt Meulensteen terug. "Ik deed ook m'n handen in de lucht van, leg 'm bij de tweede paal. Ik kwam net voor de verdediger van hen en ik kopte 'm wel lekker binnen. Janssen is zeker niet de minste kopper en ik ben blij dat-ie erin gaat."

Dat RKC Waalwijk via een vrije trap scoorde, was voor Meulensteen geen verrassing. "Daar zijn we ook bewust mee bezig, de spelhervattingen", geeft de middenvelder aan. "We scoren er nog te weinig uit, maar gelukkig ging deze erin", aldus Meulensteen in gesprek met FOX Sports.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›