Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

Vaessen: ''Het leek wel of ik een magneet in mijn hand had''

( 0 reacties)
Vaessen: ''Het leek wel of ik een magneet in mijn hand had''

FC Utrecht ging zondagmiddag met 0-1 onderuit tegen RKC Waalwijk. Doelman Etienne Vaessen onderscheidde zich met een aantal knappe reddingen en hield zijn doel schoon.

"Eindelijk kon ik beslissend zijn. Het leek wel of ik een magneet in mijn hand had, ik hield alles vast", blikt Vaessen terug in gesprek met het Brabants Dagblad. In de slotfase werd Vaessen nog bijna geklopt, want de doelman hield een inzet los. "Ik dacht: gewoon doorgaan en mezelf breed maken, dat deed ik goed. Hij schoot tegen me aan en toen zat ik er nog lekkerder in natuurlijk."

RKC Waalwijk moest een aantal weken wennen in de Eredivisie. "Alles gaat sneller, ze schieten harder, het is meer fysiek. Maar nu zijn we zeker gewend. Hoe we twee weken geleden speelden in een volle Kuip en nu Utrecht-uit in een goed gevulde Galgenwaard. Ik denk dat we het gewoon uitstekend doen. Als we deze lijn doorzetten, kunnen we nog veel meer punten halen dit seizoen", aldus Vaessen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›