Van den Brom over fluitconcert: ''Die reactie is niet meer dan normaal''

0
Van den Brom over fluitconcert: ''Die reactie is niet meer dan normaal''

Het is RKC Waalwijk vandaag gelukt om de drie punten mee te nemen uit de Galgenwaard op bezoek bij FC Utrecht. De ploeg uit Waalwijk behaalde daarmee haar tweede overwinning van het seizoen. Nog altijd staat de ploeg onderaan in de Eredivisie.

Er werd dan ook flink gefloten in de Galgenwaard. John van den Brom begrijpt dat maar al te goed: "Dat mag ook. Die mensen willen een aanvallend elftal zien, die willen sowieso strijd zien. En dat hebben wij ze te weinig gegeven. Die reactie is niet meer dan normaal, lijkt me", begint hij in gesprek met FOX Sports.

Dit was het derde verlies op rij. Komen er dan nu zware maatregelen? "Ik heb ook tegen de jongens gezegd: je kunt als trainer heel veel dingen doen na een paar nederlagen. Je kunt alles door elkaar gooien, maar je kunt ook vertrouwen uitspreken richting de groep. Maar dat hebben ze vandaag (zondag, red.) niet waargemaakt. En je hebt een grotere groep dan elf man, dus je kunt de conclusie trekken dat we dit heel goed moeten overzien de komende dagen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›