Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

Bunnikside in Stadion Galgenwaard krijgt opnieuw nieuwe verflaag

( 0 reacties)
Bunnikside in Stadion Galgenwaard krijgt opnieuw nieuwe verflaag

De Bunnikside wordt binnenkort opnieuw onder handen genomen. De tribune van de fanatieke aanhang van FC Utrecht wordt opnieuw geschilderd.

Afgelopen zomer staken supporters van FC Utrecht de armen uit de mouwen om het beton rood te verven, maar de verf bleek niet opgewassen tegen het intensieve gebruik op wedstrijddagen en bladderde af in Stadion Galgenwaard.

Tijdens de voorbije weken is de nog resterende rode verf verwijderd van de Bunnikside. Voordat nieuwe rode verf wordt aangebracht, wordt de onderlaag intensief behandeld. Bouwpartner Hornbach zal de tribune voorzien van een nieuwe laag rode verf.

Wanneer die klus precies kan worden geklaard, hangt onder meer af van de luchtvochtigheid. Zodra de weersomstandigheden het toelaten, wordt met de werkzaamheden gestart, dat meldt FC Utrecht op de officiële website.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›