Van Loen lovend: ''Volgens mij kun je je niet meer wensen''

0
Van Loen lovend: ''Volgens mij kun je je niet meer wensen''

John van Loen is te spreken over FC Utrecht-trainer John van den Brom. Volgens de oud-speler van de Domstedelingen is Van den Brom de juiste trainer voor FC Utrecht, ondanks een moeizaam begin.

"In het begin was het wel even wennen, ja", beaamt Van Loen in het Algemeen Dagblad. "Dat resulteerde ook tot de uitschakeling in Europa. Daarna begon het langzamerhand te lopen. En tot voor de interlandbreak had FC Utrecht het aardig op de rit met een sterk middenveld, aanvallend voetbal en veel doelpunten. Behalve in de Arena, daar leek het wel een ander elftal dan ik op de training had gezien."

Van Loen denkt dat Van den Brom op zijn plek is in de Domstad. "Hij komt heel relaxed en ontspannen over, totaal niet gestrest", meent de oud-speler. "Ik heb laatst nog een kop koffie met 'm gedronken op Zoudenbalch. Ik ken hem nog van de opleiding Coach Betaald Voetbal waar hij mijn 'slapie' was. Ik zie dan een relaxte en zelfverzekerde trainer."

"Volgens mij kun je je niet meer wensen als je als club een nieuwe trainer binnenhaalt", vervolgt Van Loen. "Hij is gewend, zijn elftal is fit, dus nu is het zaak aan hem en de spelers om op constant niveau te blijven voetballen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›