'Kulverhaal' over Van den Brom: ''Hij past écht bij de club''

0
'Kulverhaal' over Van den Brom: ''Hij past écht bij de club''

John van den Brom heeft zijn eerste maanden als trainer van FC Utrecht achter de rug. De nieuwe oefenmeester laat een goede indruk achter bij de Domstedelingen.

Teun den Hartog, voorzitter van de Supportersvereniging FC Utrecht, vindt het leuk om naar het huidige elftal te kijken. "Het voetbal is verzorgder en dat is niks ten nadele van Advocaat", zegt Den Hartog in het Algemeen Dagblad. "Van den Brom legde bij de technische avond ook uit dat hij staat voor verzorgd voetbal. Dat hij niet de trainer is die als opdracht meegeeft om je tegenstander over de reclameborden te schoppen. Je kan zien dat de groep meer naar elkaar groeit dan vorig jaar."

Een tijd geleden leek de supportersvereniging niet achter Van den Brom te staan. Volgens analist Johan Derksen waren zij 'bijzonder ontevreden' over de oefenmeester. "Een kulverhaal", reageert Ten Hartog. "Er heeft wel wat in supportersblad Forza gestaan, maar dat is niet de mening van de SV. Dat is een blad voor en door supporters en in Utrecht staan we er niet om bekend dat meningen onder stoelen of banken worden gestoken."

Den Hartog is te spreken over Van den Brom. "Ik vind John een trainer met een duidelijke visie, een toegankelijk iemand die de discussie aangaat, maar die wel duidelijk aangeeft wanneer hij met andere dingen bezig is. Ik vind dat we nu sinds jaren een trainer hebben die écht bij de club past."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!