FC Utrecht nodigt supporters uit voor fanplein met foodtruck

0
FC Utrecht nodigt supporters uit voor fanplein met foodtruck

FC Utrecht neemt het zaterdagavond in de Galgenwaard op tegen AZ en supporters van de club uit de Domstad zijn van 17:00 uur tot 18:25 uur welkom op het Fanplein voor een hapje en een drankje in aanloop naar de wedstrijd tegen de club uit Alkmaar. 

Er is een foodtruck geregeld, de caravan van de Fanshop is aanwezig en supporters kunnen genieten van muziek en gezelligheid. "Je voetbalskills showen? Ga dan de uitdaging aan in de Pannaveldjes", schrijft FC Utrecht op de clubsite. "Je liever een voetballende Michael van Gerwen wanen? Speel dan Voetbal Darts; ook al zo’n leuke attractie die wordt opgebouwd door official supplier Broekiesverhuur."

"Die zorgt er ook voor dat er een Omhaal Arena verrijst op het Fanplein. Het Fanplein is ook de plek waar de Supportersdebuut Tent staat", vervolgt de nummer vier van de Eredivisie. "Daar kun je jouw certificaat en goodiebag ophalen als jij tijdens FC Utrecht - AZ jouw debuut maakt in Stadion Galgenwaard. Meld je aan voor het Supportersdebuut via www.fcutrecht.nl/debuut." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›