Bahebeck onzeker voor Ajax: ''Het is meestal een slecht teken''

0
Bahebeck onzeker voor Ajax: ''Het is meestal een slecht teken''

FC Utrecht kan zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Ajax mogelijk geen beroep doen op Jean-Christophe Bahebeck. De Franse spits is niet volledig fit.

Bahebeck verliet vrijdag geblesseerd de training. "Het is meestal een slecht teken, als je bij de voorlaatste training moet afhaken", zegt trainer John van den Brom in gesprek met RTV Utrecht. Bahebeck kwam sowieso niet in aanmerking voor een basisplaats.

Van den Brom wil zijn elftal namelijk intact houden na de 6-0 overwinning op Fortuna Sittard. "Het belangrijkste is dat de elf van Fortuna-thuis fit zijn", aldus de oefenmeester, die niet wil zeggen dat zijn ploeg hetzelfde gaat spelen.

"Je speelt niet tegen Fortuna, maar tegen Ajax", beseft Van den Brom. "De individuele kwaliteiten zijn bekend, we spelen nu uit en we weten waar Ajax toe in staat is. Maar ik weet ook waar wij toe in staat zijn."

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Paes; Klaiber, Janssen, Hoogma, Van der Maarel; Maher, Van Overeem, Ramselaar, Gustafson; Kerk en Van de Streek.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›