Venema gepasseerd bij Almere City: ''Verkeert niet in de vorm''

0
Venema gepasseerd bij Almere City: ''Verkeert niet in de vorm''

Nick Venema is zijn basisplaats bij Almere City FC kwijtgeraakt. Trainer Robert Molenaar is niet tevreden over de huurling van FC Utrecht in de afgelopen wedstrijden.

Venema begon in de laatste uitwedstrijd tegen MVV Maastricht al op de bank en zal het vanavond in het thuisduel met NAC Breda ook hoogstens met een invalbeurt moeten doen. "Nick verkeert momenteel niet in de vorm van het vorig seizoen", zegt Molenaar in gesprek met Omroep Flevoland. "Eén stap achteruit om er twee vooruit te maken, dat is het plan."

Molenaar schrijft Venema niet af. "Hij bezit kwaliteiten die wij heel goed kunnen gebruiken, alleen hebben wij die er tot dusverre nog niet uit kunnen peuteren. Ik ben ervan overtuigd dat het er anders uit gaat zien met een juiste invalbeurt en een goal", aldus de oefenmeester.

Venema scoorde dit seizoen tweemaal in negen competitieduels voor Almere City FC. Afgelopen seizoen was hij bij Jong FC Utrecht zestien keer trefzeker. Ook wist de twintigjarige spits vorig seizoen vier keer te scoren in het eerste elftal.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›