Van de Streek geniet: ''Het gaat de laatste tijd heel erg goed''

0
Van de Streek geniet: ''Het gaat de laatste tijd heel erg goed''

Sander van de Streek is de laatste weken lekker bezig en ook tegen Fortuna Sittard (6-0 winst, red.) werd hij goed voorzien van ballen van achteruit. De aanvallende middenvelder, die vooral als spits wordt gebruikt, geniet van het spel bij FC Utrecht.

"Ik krijg perfecte ballen vanuit het middenveld. Simon (Gustafson, red.) wacht op mij en geef de bal perfect. Daardoor kom ik één op één met de keeper en kan ik hem binnenschieten. Die ballen van hen waren heel belangrijk", begint Van de Streek in gesprek met FOX Sports.

De 26-jarige middenvelder annex aanvaller vond het fijn om zo'n wedstrijd te spelen. "Het was heerlijk om zo te spelen. We waren heel dynamisch, we speelden heel goed. We wonnen alle tweede ballen en ze wisten gewoon niet wat ze moesten doen in balbezit."

"Ik had wel verwacht dat ik gewisseld zou worden. Ik zag Simon Makienok klaar staan, dan loop je toch wel wat sneller naar de zijkant. Dan heeft hij ook weer een paar minuten extra. Dat hij dan ook nog scoort, dan zie je iedereen nog vrolijker worden", vervolgt Van der Streek. "Ik ben geen pure spits. Ik wil deelnemen aan het spel, dat is vervelend voor verdedigers. Je merkt dat andere middenvelders ook veel diepte hebben. Je hebt heel veel beweging in ons middenveld en onze aanval."

"Het is de laatste tijd gewoon genieten van ons spel", vervolgt Van de Streek, die zichzelf nog wel wil verbeteren. "Ik moet nog wel balvaster worden. Tussen drie of vier man wil ik die bal ook nog kunnen aannemen, daar werk ik nu heel erg hard aan. Maar het gaat de laatste tijd wel heel erg goed. Met mij, maar ook met het team."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›