''Hij is echt onderschat, hij is zo'n stabiele factor''

0
''Hij is echt onderschat, hij is zo'n stabiele factor''

Jeroen Verhoeven was tussen 2012 en 2015 goalie van FC Utrecht. De voormalig doelman kijkt terug op een mooie tijd in de Domstad. "FC Utrecht is een echte club", zegt Verhoeven in gesprek met FOX Sports.

"Ze hebben echt mooie mensen en ze wilden echt met elkaar omhoog. Het was echt een warm nest. Ik heb het er heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb een heel erg leuke tijd gehad in de Domstad", aldus de 39-jarige goalie.

Verhoeven heeft nog regelmatig contact met enkele spelers uit het eerste van FC Utrecht. "Ik spreek met name nog met Mark van der Maarel en Willem Janssen. Daar heb ik het meer over na het voetbal. Ik heb het ook weleens over voetbal, maar dat is voor mij alweer zo lang geleden."

"Ik geef alle spelers de tip om zo lang mogelijk te blijven voetballen. Na die tijd heb je nog genoeg tijd om je verder te ontwikkelen", vervolgt Verhoeven, die vol lof is over Janssen. "Ik vind hem heel erg onderschat. Als je zo lang een stabiele factor bent, dan ben je onderbelicht. Sommige hebben minder gepresteerd, maar krijgen meer aandacht. Hij mag wel meer positieve aandacht krijgen."

De doelman weet nog goed hoe hij een wedstrijd beleefde. "Ik wilde negentig minuten lang geen bal hebben, dan had ik mijn werk gedaan. Ik wil de hele wedstrijd mijn verdediging goed neerzetten. Als je de nul houdt is het voor mij en de verdedigers geslaagd. Je doet het altijd samen", besluit Verhoeven.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!