Van Overeem: ''Dat kunnen wij gebruiken als verbeterpunten'' VIDEO | Paes en Hoogma winnen ruim met Jong Oranje van Gibraltar FC Utrecht zoekt nieuwe hoofdsponsor: ''Een nog grotere naam'' Van Overeem droomt van Oranje: ''Dezelfde weg als De Roon'' Paes vol lof: ''Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt''

'Amrabat maakt indruk in Serie A: drie clubs tonen interesse'

( 0 reacties)
'Amrabat maakt indruk in Serie A: drie clubs tonen interesse'

Sofyan Amrabat kan zijn verblijf in Italië waarschijnlijk gaan verlengen, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. De middenvelder van Club Brugge is dit seizoen verhuurd aan Hellas Verona en zijn goede spel wekt de belangstelling van meerdere Italiaanse topclubs. 

De 23-jarige middenvelder krijgt bij zijn nieuwe club het vertrouwen en speelt elke wedstrijd. Zijn goede prestaties blijven niet onopgemerkt. Zowel Lazio als Fiorentina hebben concrete interesse in Amrabat. Fiorentina zou de middenvelder zelfs al in de winterstop naar Florence willen halen, weet het AD. 

De Marokkaans international kwam bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe. Bij Club Brugge leek het erop dat Amrabat zijn vorm weer gevonden had, echter was dit slechts van korte duur. In Nederland brak Amrabat door bij FC Utrecht en hij dwong uiteindelijk een transfer naar Feyenoord af. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›