Van Seumeren bevestigt: ''Ik heb inderdaad een bod gedaan''

0
Van Seumeren bevestigt: ''Ik heb inderdaad een bod gedaan''

Voetbal International bracht deze week naar buiten dat Frans van Seumeren van plan is om het stadion te kopen. De 69-jarige eigenaar van FC Utrecht, die het liefst ook trainingscomplex Zoudenbalch in eigendom wil hebben, bevestigt dat hij interesse heeft. 

"Ik heb inderdaad uit eigen naam een bod gedaan op het stadion", reageert hij in de Telegraaf. "Nu betalen we samen met Zoudenbalch pakweg 2 miljoen euro huur per jaar. Als we dat niet meer hoeven op te hoesten scheelt dat enorm. En ik heb liever het kapitaal op het veld staan", aldus Van Seumeren.

Over de hoogte van het bod wil hij weinig kwijt. "Er is natuurlijk veel meer mee gemoeid dan louter het stadion zelf. Je hebt het ook over kantoren, winkels en de parkeergarage", reageert hij. "Ik denk dat er wel zo’n vijftig huurders in Galgenwaard zitten en daarmee zijn er redelijk veel obstakels. Toch hoop ik dat we er aan het eind van het jaar uit zijn", legt Van Seumeren uit. 

"De ontwikkeling van een ’Utrecht Sportstad’ samen met Kampong, Hellas waar Dafne Schippers lid van is en zwembad Krommerijn vind ik belangrijk", vervolgt hij enthousiast. "Alles bij elkaar op een plek die sport uitstraalt, waarbij we van elkaars faciliteiten gebruik kunnen maken. Daarmee bereiken we een hoger level", besluit Van Seumeren hoopvol. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›