Vorm dolgelukkig met terugkeer bij Spurs: ''Kreeg een belletje''

0
Vorm dolgelukkig met terugkeer bij Spurs: ''Kreeg een belletje''

Michel Vorm is dolgelukkig met zijn terugkeer bij Tottenham Hotspur. Vanwege de zware blessure die eerste doelman Hugo Lloris vorige week opliep, kreeg de 35-jarige oud-sluitpost van FC Utrecht vorige week het verzoek terug te keren in Londen. 

Vorm was transfervrij, nadat zijn contract bij Tottenham Hotspur afgelopen zomer niet werd verlengd. "Ik was thuis in Nederland naar de wedstrijd (tegen Brighton, red.) aan het kijken. Ik zag meteen dat het een zware blessure was", vertelt de goalie in gesprek met Spurs TV

"Na de wedstrijd sprak ik met Jan en Toby (Vertonghen en Alderweireld, red.), zij vertelden me wat er aan de hand was", vervolgt hij. Lang duurde het niet voor zijn telefoon rinkelde. "Ik kreeg een belletje of ik ervoor openstond om terug te keren."

Tottenham presteert vooralsnog met ondermaats met slechts elf punten uit acht duels. "Uiteindelijk hebben we elkaar allemaal nodig en doen we het samen. Het is makkelijk om negatief te praten, maar we moeten positief blijven. Het goede is dat iedereen blij is dat ik terug ben. Ik hoop en denk dat ik kan helpen om het goede gevoel terug te krijgen", aldus Vorm.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›