Van Loen ziet kansen: ''FC Utrecht kan winnen van PSV''

0
Van Loen ziet kansen: ''FC Utrecht kan winnen van PSV''

FC Utrecht staat na negen competitiewedstrijden op een gedeelde zesde plek. John van Loen ziet dat de omschakeling bij de club uit de Domstad nog (veel) beter kan, maar de voormalig profvoetballer laat ook weten dat hij 'vooruitgang' ziet. 

"Het voetbal en positiespel zijn veel beter dan vorig seizoen", schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Ik vind FC Utrecht vrij stabiel. Ze creëren kansen en het middenveld is fantastisch. Bart Ramselaar is teruggehaald. Je moet altijd afwachten of hij het aankan, maar dat gaat moeiteloos."

"Simon Gustafson speelt zijn wedstrijden prima, maar vergeet soms om te schakelen. Sander van de Streek is een doelpuntenmachine", vervolgt Van Loen. "Ik ben gecharmeerd van hem. Hij voetbalt simpel, maar dat is verdomd moeilijk. FC Utrecht moet thuis wel meer punten pakken", constateert hij. 

"VVV legde de zwaktes in de omschakeling ongenadig bloot", blikt Van Loen terug. "Het heeft tijd nodig om alles in elkaar te laten vallen, maar in het betaalde voetbal krijg je weinig tijd. De achterstand op plek vier is al zes punten en de volgende wedstrijd is tegen PSV. FC Utrecht kan winnen, maar dan moet de omschakeling beter. Dat ziet Van den Brom ook als hij de wedstrijden terugkijkt." 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›