Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

Van Overeem was ongeduldig: ''Dan mogen zij de keuze maken''

( 0 reacties)
Van Overeem was ongeduldig: ''Dan mogen zij de keuze maken''

FC Utrecht verloor dinsdag in een vriendschappelijke wedstrijd met 3-2 van Almere City en Joris van Overeem kampte na afloop met gemengde gevoelens. De middenvelder baalde van het resultaat, maar hij was vanzelfsprekend blij met zijn rentree. 

"Ik ben wel blij. Fysiek ging het goed. Ik ben helemaal fit en voelde me helemaal vrij", blikt hij terug op de website van RTV Utrecht. "Het kon iets beter, maar ik ben blij dat ik heel gebleven ben. Ik heb stappen gemaakt", aldus Van Overeem, die de laatste tijd wel ongeduldig was. 

"Als speler heb je eerder het gevoel dat je er kunt staan", legt hij uit. "Maar ik had veel vertrouwen in de medische staf en die hebben goed uitgelegd wat het plan was en waarom. Ik volg hun pad", aldus Van Overeem, die blij is dat weer in actie kon komen. "Ik wilde laten zien dat ik helemaal fit ben en dan mogen zij de keuze maken. Ik moet gewoon laten zien dat ik hoor te spelen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›