VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Dessers maakt indruk in Almelo: ''Dalmau is alweer vergeten''

( 0 reacties)
Dessers maakt indruk in Almelo: ''Dalmau is alweer vergeten''

Heracles Almelo staat na negen competitiewedstrijden op een gedeelde zesde plek (samen met FC Utrecht) en Cyriel Dessers nam al vijf doelpunten voor zijn rekening in de Eredivisie. Tom Knipping is vol lof over de aanvaller uit België. 

"De spits van Heracles ging naar FC Utrecht en de spits van FC Utrecht ging naar Heracles" ,schrijft hij in VI. "Dessers was de goedkoopste van de twee. Niettemin komen de Almeloërs vooralsnog als winnaars uit de strijd, nu de Belg na een moeizame periode in de Domstad opleeft in Twente", aldus Knipping. 

"Dalmau is alweer vergeten, want de 24-jarige man uit Leuven is uitgegroeid tot een belangrijke pion en was tegen FC Emmen met een treffer wederom belangrijk voor het resultaat. In goals staat het intussen 5 - 3 voor Dessers", besluit de verslaggever van Voetbal International in het weekblad. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!