''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' Utrecht geeft tegen Willem II voorsprong uit handen in blessuretijd 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Maher ziet kansen: ''Als je zo speelt, maak je ook daar kansen''

( 0 reacties)
Maher ziet kansen: ''Als je zo speelt, maak je ook daar kansen''

Adam Maher was afgelopen zaterdag de grote uitblinker aan de kant van FC Utrecht, maar toch verloren de Domstedelingen met 2-1 van Vitesse. Maher is er dan ook goed ziek van.

"Ik had liever ook gewonnen, maar het zat er gewoon niet in", begint Maher in gesprek met De Utrechtse Internet Courant. "Wij hebben heel veel kwaliteiten, we weten wat onze kwaliteiten zijn. Na het eerste kwartier waren we heel sterk, maar voor de eerste 15 minuten moeten we dat ook tonen."

Maher wil wel kritisch blijven op het team. "Ik denk dat het lag aan het scoren. Als je de kansen gewoon maakt, is er niets aan de hand", vervolgt de middenvelder. "We hebben de kansen gehad en zij heel weinig. Maar het is jammer dat zij wel twee keer scoren en wij niet."

"Ik ga met een heel zuur gevoel de interlandbreak in. Uiteindelijk verlies je, als je had gewonnen kon je weer naar boven kijken. Dat kan nog steeds wel, maar anders was het makkelijker geweest", zegt Maher. "Ik denk dat wij elke wedstrijd maken. Zo maken we over twee weken ook kans tegen PSV. Daar gaan we wel voor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!