VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

''We moeten hem het aanrekenen, maar dat is inherent aan voetbal''

( 0 reacties)
''We moeten hem het aanrekenen, maar dat is inherent aan voetbal''

Afgelopen zaterdag verloor FC Utrecht met 2-1 van Vitesse. FC Utrecht-trainer John van den Brom was gematigd tevreden over het spel van zijn ploeg, maar zag zijn ploeg verliezen door een persoonlijke blunder. Al wil hij daar niet de schuld neerleggen.

"Goed spelen en verliezen is makkelijker te accepteren, maar het is wel vervelend. We speelden redelijk tot goed in balbezit. Maar het spreekwoordelijke trekkertje overhalen, agressief in de 16 zijn, dat heb ik wel gemist. Na 10 minuten hadden we al met 2-0 of 3-0 voor kunnen staan", begint Van den Brom in gesprek met RTV Utrecht.

Dat ze de wedstrijd dan verliezen door een fout van Maarten Paes, wil Van den Brom niet als reden van het verlies zien. "Dan verlies je door een persoonlijke fout van Maarten, natuurlijk moet je hem dat aanrekenen, maar dat is inherent aan voetbal. Dat vind ik vervelend, maar zelfs met 1-1 was ik niet tevreden geweest."

"Ik was heel blij met de controle bij 1-1. We waren goed in balbezit, alles klopte. Maar daarna werden we makkelijk, toen gingen we dingen doen die niet pasten. Dat heeft te maken met concentratie, maar dat moet er wel uit. We hebben hier vaker gestaan, dat het verlies onnodig was."

Op het middenveld was Adam Maher de absolute uitblinker. "Dit was zijn beste wedstrijd. Ik hou er niet van om er jongens uit te halen om uit te lichten, maar ik ben heel blij voor Adam. Maar ook Mark (Van der Maarel, red.) was ook heel goed. Maar ook centraal achterin stonden we heel goed", besluit Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!