VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Van den Brom teleurgesteld: ''Het is ook niet alleen zijn schuld''

( 0 reacties)
Van den Brom teleurgesteld: ''Het is ook niet alleen zijn schuld''

FC Utrecht verloor zaterdagavond met 2-1 op bezoek bij Vitesse en trainer John van den Brom baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. De oefenmeester wilde de nederlaag echter niet volledig op het conto schrijven van doelman Maarten Paes. 

"We hebben een keus gemaakt voor Maarten", blikt hij in de Telegraaf. "Tot dat moment heeft hij een prima wedstrijd gekeept en na dat moment heeft hij ook de dingen gedaan die hij moest doen, dus we gaan gewoon door met hem. Het is ook niet alleen zijn schuld dat we deze wedstrijd verliezen."

"We hebben prima gespeeld, lekker meegevoetbald en veel op de helft van de tegenstander gespeeld", vervolgt Van den Brom. "Eigenlijk heb ik alles teruggezien wat ik wil zien in onze manier van spelen. Maar het daadwerkelijke killerinstinct om ten koste van alles de kansen te willen benutten was er niet.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!