VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Paes: ''Moet zeggen, dat ik mezelf wel een pluim moet opsteken''

( 0 reacties)
Paes: ''Moet zeggen, dat ik mezelf wel een pluim moet opsteken''

FC Utrecht verloor zaterdagavond met 2-1 op bezoek bij Vitesse en Maarten Paes was na afloop de grote schlemiel vanwege een opzichtige blunder in de tweede helft. De talentvolle doelman baalde dan ook stevig van zijn fout. 

"We weten allemaal hoe bloopers eruit zien en dit is een klassieker. Die zal ik vaak terugzien”, beseft hij in gesprek met de Telegraaf. "Ik zal er wel wat minder om slapen, maar dinsdag sta ik er weer met de borst vooruit bij Jong Oranje en laat ik weer zien wie ik ben”, aldus Paes.

"Het is heel zuur voor het team en voor mezelf ook", vervolgt hij. "Ik moet zeggen, dat ik mezelf wel een pluim moet opsteken voor hoe ik ermee ben omgegaan. Ik ben gewoon dezelfde dingen blijven doen. Daarin heb ik laten zien, dat ik mentaal ongelofelijke stappen heb gemaakt", besluit Paes. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!