VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Slutskiy realistisch na zege: ''Daarna voerde Utrecht de regie''

( 0 reacties)
Slutskiy realistisch na zege: ''Daarna voerde Utrecht de regie''

FC Utrecht verloor zaterdagavond met 2-1 op bezoek bij Vitesse en trainer Leonid Slutskiy was na afloop blij met het resultaat. De Russische oefenmeester is met de club uit Arnhem nu al twintig Eredivisie-duels op rij ongeslagen in de Gelredome. 

"Puur op basis van die statistieken kan ik niet klagen. In resultaat zie ik stabiliteit", legt hij uit in gesprek met de Gelderlander. "Maar op voetbalvlak kunnen we echt niet tevreden zijn. In aanvallend opzicht valt nog heel veel winst te behalen. Te vaak is ons spel rommelig. Het voetbal moet veel beter. Slagen we daar in, dan kunnen we ook makkelijker resultaten neerzetten", constateert Slutskiy. 

"We hameren echt op meer aanvalslust. We willen juist meer naar voren. Met structuur. Met initiatief. Maar telkens weer lopen we als blok achteruit. Zo verliezen we de grip op wedstrijden", legt hij uit. "We geven nu tegen Utrecht niet eens veel kansen weg. Defensief staan we al wel goed. Maar we hebben slechts een half uur de controle gehad. De dominantie. Daarna voerde Utrecht de regie", aldus Slutskiy. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!