Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Van der Streek erkent: ''Komst van Ramselaar kwam slecht uit''

( 0 reacties)
Van der Streek erkent: ''Komst van Ramselaar kwam slecht uit''

Sander van der Streek zag deze zomer Bart Ramselaar overkomen van PSV en dat werd niet per se goed nieuws voor Van der Streek. De aanvallende middenvelder was geblesseerd en zag zich daarom niet direct terugkeren in de basis.

"Dat zegt wel wat over mij. Ik werk hard voor die plek en je moet het telkens weer laten zien. Vorig jaar heb ik er voor gezorgd dat hij (trainer Dick Advocaat, red.) niet meer om me heen kon", blikt Van der Streek terug in gesprek met De Telegraaf.

De 26-jarige middenvelder erkent dat de komst van Ramselaar hem slecht uit kwam. "Het kwam voor mij vervelend uit, omdat ik net op dat moment geblesseerd was. Maar je weet ook dat je toch elke week weer moet laten zien wie er op zaterdag of zondag gaat spelen", aldus Van der Streek.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›