Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

''FC Utrecht heeft betere spelers, maar wij hopelijk een beter team''

( 0 reacties)
''FC Utrecht heeft betere spelers, maar wij hopelijk een beter team''

SC Heerenveen trapt zondag om 12.15 uur af voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. Johnny Jansen en consorten hebben de ploeg op de juiste manier voorbereid voor het treffen met de Domstedelingen. Althans dat denkt de oefenmeester.

"Het is heel simpel, we hebben vier punten te weinig gehaald. En dat willen we tegen Utrecht rechtzetten. En daar gaan we alles voor doen", begint Jansen in gesprek met Omrop Fryslân. "FC Utrecht heeft meer te investeren dan ons, maar wij moeten het doen met de middelen die we hebben."

Dat FC Utrecht meer te besteden heeft, betekent echter niet dat ze direct de favoriet zijn. Vindt de oefenmeester van de Friezen. "Nee, dat vind ik niet. Ze mogen betere spelers hebben, maar wij willen een beter team hebben. Ik ga het team niet aanpassen, maar we gaan wel variëren in ons spelsysteem. Door de groep, die we hebben, kunnen we wel variërend spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›