Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Spectaculair duel verwacht: ''Het zal een attractieve wedstrijd worden''

( 0 reacties)
Spectaculair duel verwacht: ''Het zal een attractieve wedstrijd worden''

De afgelopen seizoenen eindigde de wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Utrecht nauwelijks in een doelpuntloos duel. Voor Maarten Paes daarom een duidelijk doel, namelijk de nul houden.

"Wat ik me kan herinneren is dat het vorig seizoen 3-2 voor ons werd en in de play-offs werd het 4-3. Maar uiteindelijk is elke wedstrijd op zich. Beide ploegen zijn nu echter heel anders. Heerenveen speelt heel anders en dat doen wij ook, dus het is altijd even afwachten, hoe het zich ontwikkeld. Het zal een attractieve wedstrijd worden", begint Paes in gesprek met De Utrechtse Internet Courant.

Momenteel is de sfeer bij de Domstedelingen erg goed, erkent de jonge goalie. "Ik moet zeggen dat de sfeer altijd wel goed is. Maar na een overwinning is het wel extra goed", vervolgt Paes, die Heerenveen erg wisselvallig vindt. "Je moet verdedigend erg goed staan en we moeten ons wapenen tegen de snelle jongens voorin."

"Ik vind dat wij in de organisatie nog wel beter kunnen. Dat zag je ook in de voorgaande wedstrijden, maar de afgelopen week ging dat heel goed. Wij gaan er alles aan doen om de drie punten mee te nemen uit het hoge noorden", zegt Paes.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›