Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

Van den Brom niet bang: ''Wij hebben ook twee snelle backies'

( 0 reacties)
Van den Brom niet bang: ''Wij hebben ook twee snelle backies'

FC Utrecht en SC Heerenveen nemen het zondag tegen elkaar op. Bij de Friezen vallen vooral Mitchel van Bergen en Chidera Ejuke op met hun snelheid. Volgens John van den Brom moet het echter geen problemen opleveren.

"Vorige week hadden ze het gevoel dat ze een redelijke wedstrijd speelden, maar ze gaan er natuurlijk wel af met 4-1. Natuurlijk hebben ze snelle jongens voorin, maar wij hebben met Leon Guwara en Sean Klaiber ook twee ‘backies’ die redelijk snel zijn. Dat wordt interessant", zegt de oefenmeester van de Domstedelingen, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Volgens Van den Brom is het niet alleen zaak dat de backs hun werk doen, maar het hele team. "We moeten verantwoordelijkheid nemen voor onze persoonlijke tegenstanders en kijken hoe we elkaar daarin kunnen helpen. Bijvoorbeeld, hoe kunnen we zorgen dat Leon en Sean niet in de één-tegen-één tegen Van Bergen en Ejuke komen. Maar dan nog niet ben ik niet bang voor hun snelheid ten opzichte van onze backs", aldus Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›