Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Bahebeck fit genoeg om te spelen: ''Wil de echte Bahebeck laten zien''

( 0 reacties)
Bahebeck fit genoeg om te spelen: ''Wil de echte Bahebeck laten zien''

Jean-Cristophe Bahebeck staat bekend om zijn blessuregevoeligheid en leek vrijdagmiddag bij de training ook geblesseerd te raken. De Franse aanvaller zegt echter dat hij nergens last van heeft.

"Ik kreeg een tik op mijn slaap en was een beetje duizelig. Maar het gaat wel weer en ik ben fit genoeg om te spelen", begint Bahebeck in gesprek met RTV Utrecht. "Ik hoop dat ik jullie nu eindelijk de echte Bahebeck kan laten zien."

Volgens de Franse spits heeft hij pech met zijn blessures. "Ik heb niet veel geluk gehad met al die blessures en daardoor hebben jullie mij alleen voor mijn eerste blessure, vorig seizoen, op mijn best gezien. Ik denk dat ik nu fit genoeg ben en ik kan spelen tegen Heerenveen", vervolgt Bahebeck. "Ik kan op meerdere posities, zowel links, rechts als in de spits. Ik kan alle posities in de aanval."

Bahebeck baalt zichtbaar van zijn blessures. "Ik moet elke keer weer vechten tegen blessures. Ik hoop dat ik nu eindelijk alles kan laten zien. Ik kan negentig minuten spelen en ik wil het gewoon laten zien. Mijn doel dit seizoen is om fit te blijven", aldus Bahebeck.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!