Klaiber reageert op uitlatingen Troupée: ''Wat moet ik ermee?'' Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Opmerkelijk statistiek voor FC Utrecht: ''Trainen er veel op''

( 0 reacties)
Opmerkelijk statistiek voor FC Utrecht: ''Trainen er veel op''

Komende zondag wacht om 12.15 het duel tussen SC Heerenveen en FC Utrecht. John van den Brom, trainer van de club uit de Domstad, verwacht een lastige wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams.

"Die hebben het momenteel heel moeilijk en nog maar één wedstrijd gewonnen. In Amsterdam kregen ze echt een tik. Het is nu de vraag hoe ze zich daarvan gaan herstellen. Maar dat is natuurlijk niet ons probleem, dat zoeken ze zelf maar uit", zegt Van den Brom voor de camera's van FC Utrecht TV.

Van den Brom verwacht dat de Friezen wel weer het spel willen gaan maken. "Zij willen het spel maken en zij gaan niet voor de eigen goal hangen en counteren", vervolgt de oefenmeester, die veel heeft geoefend op standaardsituaties. "Wij trainen heel vaak op standaardsituaties. Daardoor scoren wij het vaakst van de Eredivisie uit corners. Wij proberen dat op een heel goede manier uit te voeren met Stefan."

Bij de Domstedelingen zal Leon Guwara weer terugkeren van een schorsing. "Mark (van der Maarel, red.) heeft het goed gedaan, maar ik vind dat je door een schorsing niet direct meerdere wedstrijden aan de kant moet staan. Leon heeft goed getraind en zal weer in de basis beginnen", besluit Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!