Klaiber reageert op uitlatingen Troupée: ''Wat moet ik ermee?'' Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk

Van den Brom: ''Door de zege kunnen we weer naar boven kijken''

( 0 reacties)
Van den Brom: ''Door de zege kunnen we weer naar boven kijken''

FC Utrecht is na de interlandbreak goed van start gegaan. Tegen FC Emmen werd met 3-1 gewonnen. Utrecht-trainer John van den Brom heeft dan ook een goede week achter de rug.

"Het was een heel goede week. Dat is in de sport altijd zo. We hebben een mooie uitgangspositie. Dat betekent echter niet dat we achterover kunnen gaan zitten. Het is fijn dat we die wedstrijd hebben gewonnen. We willen alle verbeterpunten ontwikkelen, dat gaat makkelijker als je wint", begint Van den Brom in gesprek met FC Utrecht TV.

De oefenmeester ziet veel goede aanknopingspunten voor zijn ploeg. "We zijn heel goed in het creëeren van kansen. We werken heel veel met data en statistieken en je ziet dat we heel hoog staan. Dat zit heel goed", vervolgt Van den Brom, die ook een verbeterpunt ziet. "We moeten de goals minder gemakkelijk tegen krijgen. Daar zijn we echt mee bezig als team. We willen echter wel aanvallend blijven spelen. Dat doen we samen met het team en de staf."

"Dit is een goede basis voor de andere wedstrijden. We kunnen weer naar boven kijken. Maar het gaat wel om het resultaat van komende zondag. Wij als staf moeten de gasten wel goed voorbereiden voor de komende wedstrijd en dat hebben we zeker gedaan", aldus Van den Brom.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!