Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

FC Utrecht rouwt om overleden Ricksen (43): ''Rust in vrede, Fernando''

( 0 reacties)
FC Utrecht rouwt om overleden Ricksen (43): ''Rust in vrede, Fernando''

Fernando Ricksen is vandaag op 43-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de neurologische ziekte ALS, waar de oud-profvoetballer al sinds 2013 aan leed. FC Utrecht leeft mee met de nabestaanden van Ricksen en betuigt haar steun via de officiële kanalen.

"Iedereen bij FC Utrecht heeft met verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van Fernando Ricksen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familieleden en vrienden. Rust in vrede, Fernando", valt er te lezen op het Twitter-account van de Utrechtse club. 

Ricksen bracht de laatste maanden van zijn leven door in Schotland waar Ricksen, liggend in een bed, werd verzorgd in een hospice. Tijdens zijn carrière verdedigde Ricksen de clubkleuren van Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Ranger en Zenit. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!