Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

''Het zal volgens de regels zijn, maar het schuurt wel''

( 0 reacties)
''Het zal volgens de regels zijn, maar het schuurt wel''

Issah Abass is door Voetbal International verkozen tot Speler van de Week van de afgelopen speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. De watervlugge aanvaller was tegen FC Den Bosch (5-1) met twee treffers goud waard voor de ploeg van trainer René Hake.

"Jong FC Utrecht is geen schim van de ploeg die de afgelopen jaren door de Keuken Kampioen Divisie doolde", valt te lezen in het weekblad. "De Utrechtse beloften hebben onder trainer René Hake de weg omhoog gevonden."

Abass behoort tot de hoofdmacht van FC Utrecht. "Als dan ook selectiespeler Issah Abass nog een bijdrage levert, hebben de Domstedelingen zelf een Speler van de Week in de gelederen. De twintigjarige Ghanese aanvaller, gehuurd van FSV Mainz, debuteerde als in de Eredivisie en scoorde in De Kuip tegen Feyenoord."

Of er sprake is van competitievervalsing? "Sterker, Abass was in alle zes duels van Utrecht op het hoogste niveau van de partij en maakte tegen FC Den Bosch voor het eerst een trede lager zijn opwachting. Het zal volgens de regels zijn, maar het schuurt wel", aldus Voetbal International.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!